Tamil Meaning of charles ix
சார்லஸ் IX
Other Tamil words related to சார்லஸ் IX
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles ix
- charles ii => சார்லஸ் II
- charles i => சார்லஸ் முதலாம்
- charles herbert best => சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட்
- charles henry harrod => சார்லஸ் ஹென்றி ஹேரோட்
- charles hardin holley => சார்லஸ் ஹார்டின் ஹோலி
- charles hard townes => சார்லஸ் ஹார்ட் டவுன்ஸ்
- charles grey => சார்லஸ் க்ரே
- charles goodyear => சார்லஸ் குட்ஈயர்
- charles frederick worth => சார்லஸ் ஃப்ரெட்ரிக் வொர்த்
- charles frederick menninger => சார்லஸ் ஃப்ரெடெரிக் மெனிங்கர்
- charles james fox => சார்லஸ் ஜேம்ஸ் பாக்ஸ்
- charles john huffam dickens => சார்லஸ் ஜான் ஹஃபாம் டிக்கன்ஸ்
- charles kay ogden => சார்லஸ் கே ஓக்டேன்
- charles kettering => சார்லஸ் கெட்டரிங்
- charles lamb => சார்லஸ் லாம்ப்
- charles laughton => சார்லஸ் லாட்ன்
- charles l'enfant => சார்லஸ் லேன்ஃபன்ட்
- charles lindbergh => சார்லஸ் லிண்ட்பெர்க்
- charles louis de secondat => சார்லஸ் லூயிஸ் டி செகண்டெட்
- charles lutwidge dodgson => சார்லஸ் லுட்விஜ் டாட்சன்
Definitions and Meaning of charles ix in English
charles ix (n)
King of France from 1560 to 1574 whose reign was dominated by his mother Catherine de Medicis (1550-1574)
FAQs About the word charles ix
சார்லஸ் IX
King of France from 1560 to 1574 whose reign was dominated by his mother Catherine de Medicis (1550-1574)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles ii => சார்லஸ் II, charles i => சார்லஸ் முதலாம், charles herbert best => சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட், charles henry harrod => சார்லஸ் ஹென்றி ஹேரோட், charles hardin holley => சார்லஸ் ஹார்டின் ஹோலி,