Tamil Meaning of charles i
சார்லஸ் முதலாம்
Other Tamil words related to சார்லஸ் முதலாம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles i
- charles herbert best => சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட்
- charles henry harrod => சார்லஸ் ஹென்றி ஹேரோட்
- charles hardin holley => சார்லஸ் ஹார்டின் ஹோலி
- charles hard townes => சார்லஸ் ஹார்ட் டவுன்ஸ்
- charles grey => சார்லஸ் க்ரே
- charles goodyear => சார்லஸ் குட்ஈயர்
- charles frederick worth => சார்லஸ் ஃப்ரெட்ரிக் வொர்த்
- charles frederick menninger => சார்லஸ் ஃப்ரெடெரிக் மெனிங்கர்
- charles franklin kettering => சார்ல்ஸ் பிராங்க்ளின் கெட்டரிங்
- charles francois gounod => சார்லஸ் பிரான்ச ois கனோட்
- charles ii => சார்லஸ் II
- charles ix => சார்லஸ் IX
- charles james fox => சார்லஸ் ஜேம்ஸ் பாக்ஸ்
- charles john huffam dickens => சார்லஸ் ஜான் ஹஃபாம் டிக்கன்ஸ்
- charles kay ogden => சார்லஸ் கே ஓக்டேன்
- charles kettering => சார்லஸ் கெட்டரிங்
- charles lamb => சார்லஸ் லாம்ப்
- charles laughton => சார்லஸ் லாட்ன்
- charles l'enfant => சார்லஸ் லேன்ஃபன்ட்
- charles lindbergh => சார்லஸ் லிண்ட்பெர்க்
Definitions and Meaning of charles i in English
charles i (n)
as Charles II he was Holy Roman Emperor and as Charles I he was king of France (823-877)
son of James I who was King of England and Scotland and Ireland; was deposed and executed by Oliver Cromwell (1600-1649)
king of the Franks and Holy Roman Emperor; conqueror of the Lombards and Saxons (742-814)
FAQs About the word charles i
சார்லஸ் முதலாம்
as Charles II he was Holy Roman Emperor and as Charles I he was king of France (823-877), son of James I who was King of England and Scotland and Ireland; was d
No synonyms found.
No antonyms found.
charles herbert best => சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட், charles henry harrod => சார்லஸ் ஹென்றி ஹேரோட், charles hardin holley => சார்லஸ் ஹார்டின் ஹோலி, charles hard townes => சார்லஸ் ஹார்ட் டவுன்ஸ், charles grey => சார்லஸ் க்ரே,