Tamil Meaning of charles frederick worth
சார்லஸ் ஃப்ரெட்ரிக் வொர்த்
Other Tamil words related to சார்லஸ் ஃப்ரெட்ரிக் வொர்த்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles frederick worth
- charles frederick menninger => சார்லஸ் ஃப்ரெடெரிக் மெனிங்கர்
- charles franklin kettering => சார்ல்ஸ் பிராங்க்ளின் கெட்டரிங்
- charles francois gounod => சார்லஸ் பிரான்ச ois கனோட்
- charles francis hall => சார்லஸ் பிரான்சிஸ் ஹால்
- charles fourier => சார்லஸ் போரியர்
- charles follen mckim => சார்லஸ் ஃபோலன் மெக்கிம்
- charles farrar browne => சார்லஸ் பரார் பிரவுன்
- charles evans hughes => சார்லஸ் எவான்ஸ் ஹியூஸ்
- charles edward ives => சார்லஸ் எட்வர்ட் ஐவ்ஸ்
- charles edward berry => சார்லஸ் எட்வர்டு பெர்ரி
- charles goodyear => சார்லஸ் குட்ஈயர்
- charles grey => சார்லஸ் க்ரே
- charles hard townes => சார்லஸ் ஹார்ட் டவுன்ஸ்
- charles hardin holley => சார்லஸ் ஹார்டின் ஹோலி
- charles henry harrod => சார்லஸ் ஹென்றி ஹேரோட்
- charles herbert best => சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட்
- charles i => சார்லஸ் முதலாம்
- charles ii => சார்லஸ் II
- charles ix => சார்லஸ் IX
- charles james fox => சார்லஸ் ஜேம்ஸ் பாக்ஸ்
Definitions and Meaning of charles frederick worth in English
charles frederick worth (n)
French couturier (born in England) regarded as the founder of Parisian haute couture; noted for introducing the bustle (1825-1895)
FAQs About the word charles frederick worth
சார்லஸ் ஃப்ரெட்ரிக் வொர்த்
French couturier (born in England) regarded as the founder of Parisian haute couture; noted for introducing the bustle (1825-1895)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles frederick menninger => சார்லஸ் ஃப்ரெடெரிக் மெனிங்கர், charles franklin kettering => சார்ல்ஸ் பிராங்க்ளின் கெட்டரிங், charles francois gounod => சார்லஸ் பிரான்ச ois கனோட், charles francis hall => சார்லஸ் பிரான்சிஸ் ஹால், charles fourier => சார்லஸ் போரியர்,