Tamil Meaning of charles grey
சார்லஸ் க்ரே
Other Tamil words related to சார்லஸ் க்ரே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles grey
- charles goodyear => சார்லஸ் குட்ஈயர்
- charles frederick worth => சார்லஸ் ஃப்ரெட்ரிக் வொர்த்
- charles frederick menninger => சார்லஸ் ஃப்ரெடெரிக் மெனிங்கர்
- charles franklin kettering => சார்ல்ஸ் பிராங்க்ளின் கெட்டரிங்
- charles francois gounod => சார்லஸ் பிரான்ச ois கனோட்
- charles francis hall => சார்லஸ் பிரான்சிஸ் ஹால்
- charles fourier => சார்லஸ் போரியர்
- charles follen mckim => சார்லஸ் ஃபோலன் மெக்கிம்
- charles farrar browne => சார்லஸ் பரார் பிரவுன்
- charles evans hughes => சார்லஸ் எவான்ஸ் ஹியூஸ்
- charles hard townes => சார்லஸ் ஹார்ட் டவுன்ஸ்
- charles hardin holley => சார்லஸ் ஹார்டின் ஹோலி
- charles henry harrod => சார்லஸ் ஹென்றி ஹேரோட்
- charles herbert best => சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட்
- charles i => சார்லஸ் முதலாம்
- charles ii => சார்லஸ் II
- charles ix => சார்லஸ் IX
- charles james fox => சார்லஸ் ஜேம்ஸ் பாக்ஸ்
- charles john huffam dickens => சார்லஸ் ஜான் ஹஃபாம் டிக்கன்ஸ்
- charles kay ogden => சார்லஸ் கே ஓக்டேன்
Definitions and Meaning of charles grey in English
charles grey (n)
Englishman who as Prime Minister implemented social reforms including the abolition of slavery throughout the British Empire (1764-1845)
FAQs About the word charles grey
சார்லஸ் க்ரே
Englishman who as Prime Minister implemented social reforms including the abolition of slavery throughout the British Empire (1764-1845)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles goodyear => சார்லஸ் குட்ஈயர், charles frederick worth => சார்லஸ் ஃப்ரெட்ரிக் வொர்த், charles frederick menninger => சார்லஸ் ஃப்ரெடெரிக் மெனிங்கர், charles franklin kettering => சார்ல்ஸ் பிராங்க்ளின் கெட்டரிங், charles francois gounod => சார்லஸ் பிரான்ச ois கனோட்,