Tamil Meaning of charles herbert best
சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட்
Other Tamil words related to சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles herbert best
- charles henry harrod => சார்லஸ் ஹென்றி ஹேரோட்
- charles hardin holley => சார்லஸ் ஹார்டின் ஹோலி
- charles hard townes => சார்லஸ் ஹார்ட் டவுன்ஸ்
- charles grey => சார்லஸ் க்ரே
- charles goodyear => சார்லஸ் குட்ஈயர்
- charles frederick worth => சார்லஸ் ஃப்ரெட்ரிக் வொர்த்
- charles frederick menninger => சார்லஸ் ஃப்ரெடெரிக் மெனிங்கர்
- charles franklin kettering => சார்ல்ஸ் பிராங்க்ளின் கெட்டரிங்
- charles francois gounod => சார்லஸ் பிரான்ச ois கனோட்
- charles francis hall => சார்லஸ் பிரான்சிஸ் ஹால்
- charles i => சார்லஸ் முதலாம்
- charles ii => சார்லஸ் II
- charles ix => சார்லஸ் IX
- charles james fox => சார்லஸ் ஜேம்ஸ் பாக்ஸ்
- charles john huffam dickens => சார்லஸ் ஜான் ஹஃபாம் டிக்கன்ஸ்
- charles kay ogden => சார்லஸ் கே ஓக்டேன்
- charles kettering => சார்லஸ் கெட்டரிங்
- charles lamb => சார்லஸ் லாம்ப்
- charles laughton => சார்லஸ் லாட்ன்
- charles l'enfant => சார்லஸ் லேன்ஃபன்ட்
Definitions and Meaning of charles herbert best in English
charles herbert best (n)
Canadian physiologist (born in the United States) who assisted F. G. Banting in research leading to the discovery of insulin (1899-1978)
FAQs About the word charles herbert best
சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட்
Canadian physiologist (born in the United States) who assisted F. G. Banting in research leading to the discovery of insulin (1899-1978)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles henry harrod => சார்லஸ் ஹென்றி ஹேரோட், charles hardin holley => சார்லஸ் ஹார்டின் ஹோலி, charles hard townes => சார்லஸ் ஹார்ட் டவுன்ஸ், charles grey => சார்லஸ் க்ரே, charles goodyear => சார்லஸ் குட்ஈயர்,