Tamil Meaning of charles james fox
சார்லஸ் ஜேம்ஸ் பாக்ஸ்
Other Tamil words related to சார்லஸ் ஜேம்ஸ் பாக்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles james fox
- charles ix => சார்லஸ் IX
- charles ii => சார்லஸ் II
- charles i => சார்லஸ் முதலாம்
- charles herbert best => சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட்
- charles henry harrod => சார்லஸ் ஹென்றி ஹேரோட்
- charles hardin holley => சார்லஸ் ஹார்டின் ஹோலி
- charles hard townes => சார்லஸ் ஹார்ட் டவுன்ஸ்
- charles grey => சார்லஸ் க்ரே
- charles goodyear => சார்லஸ் குட்ஈயர்
- charles frederick worth => சார்லஸ் ஃப்ரெட்ரிக் வொர்த்
- charles john huffam dickens => சார்லஸ் ஜான் ஹஃபாம் டிக்கன்ஸ்
- charles kay ogden => சார்லஸ் கே ஓக்டேன்
- charles kettering => சார்லஸ் கெட்டரிங்
- charles lamb => சார்லஸ் லாம்ப்
- charles laughton => சார்லஸ் லாட்ன்
- charles l'enfant => சார்லஸ் லேன்ஃபன்ட்
- charles lindbergh => சார்லஸ் லிண்ட்பெர்க்
- charles louis de secondat => சார்லஸ் லூயிஸ் டி செகண்டெட்
- charles lutwidge dodgson => சார்லஸ் லுட்விஜ் டாட்சன்
- charles m. schulz => சார்லஸ் எம். ஷுல்ஸ்
Definitions and Meaning of charles james fox in English
charles james fox (n)
English statesman who supported American independence and the French Revolution (1749-1806)
FAQs About the word charles james fox
சார்லஸ் ஜேம்ஸ் பாக்ஸ்
English statesman who supported American independence and the French Revolution (1749-1806)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles ix => சார்லஸ் IX, charles ii => சார்லஸ் II, charles i => சார்லஸ் முதலாம், charles herbert best => சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட், charles henry harrod => சார்லஸ் ஹென்றி ஹேரோட்,