Tamil Meaning of charles john huffam dickens
சார்லஸ் ஜான் ஹஃபாம் டிக்கன்ஸ்
Other Tamil words related to சார்லஸ் ஜான் ஹஃபாம் டிக்கன்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles john huffam dickens
- charles james fox => சார்லஸ் ஜேம்ஸ் பாக்ஸ்
- charles ix => சார்லஸ் IX
- charles ii => சார்லஸ் II
- charles i => சார்லஸ் முதலாம்
- charles herbert best => சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட்
- charles henry harrod => சார்லஸ் ஹென்றி ஹேரோட்
- charles hardin holley => சார்லஸ் ஹார்டின் ஹோலி
- charles hard townes => சார்லஸ் ஹார்ட் டவுன்ஸ்
- charles grey => சார்லஸ் க்ரே
- charles goodyear => சார்லஸ் குட்ஈயர்
- charles kay ogden => சார்லஸ் கே ஓக்டேன்
- charles kettering => சார்லஸ் கெட்டரிங்
- charles lamb => சார்லஸ் லாம்ப்
- charles laughton => சார்லஸ் லாட்ன்
- charles l'enfant => சார்லஸ் லேன்ஃபன்ட்
- charles lindbergh => சார்லஸ் லிண்ட்பெர்க்
- charles louis de secondat => சார்லஸ் லூயிஸ் டி செகண்டெட்
- charles lutwidge dodgson => சார்லஸ் லுட்விஜ் டாட்சன்
- charles m. schulz => சார்லஸ் எம். ஷுல்ஸ்
- charles martin hall => சார்ள்ஸ் மார்ட்டின் ஹால்
Definitions and Meaning of charles john huffam dickens in English
charles john huffam dickens (n)
English writer whose novels depicted and criticized social injustice (1812-1870)
FAQs About the word charles john huffam dickens
சார்லஸ் ஜான் ஹஃபாம் டிக்கன்ஸ்
English writer whose novels depicted and criticized social injustice (1812-1870)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles james fox => சார்லஸ் ஜேம்ஸ் பாக்ஸ், charles ix => சார்லஸ் IX, charles ii => சார்லஸ் II, charles i => சார்லஸ் முதலாம், charles herbert best => சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட்,