Tamil Meaning of charles hard townes
சார்லஸ் ஹார்ட் டவுன்ஸ்
Other Tamil words related to சார்லஸ் ஹார்ட் டவுன்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles hard townes
- charles grey => சார்லஸ் க்ரே
- charles goodyear => சார்லஸ் குட்ஈயர்
- charles frederick worth => சார்லஸ் ஃப்ரெட்ரிக் வொர்த்
- charles frederick menninger => சார்லஸ் ஃப்ரெடெரிக் மெனிங்கர்
- charles franklin kettering => சார்ல்ஸ் பிராங்க்ளின் கெட்டரிங்
- charles francois gounod => சார்லஸ் பிரான்ச ois கனோட்
- charles francis hall => சார்லஸ் பிரான்சிஸ் ஹால்
- charles fourier => சார்லஸ் போரியர்
- charles follen mckim => சார்லஸ் ஃபோலன் மெக்கிம்
- charles farrar browne => சார்லஸ் பரார் பிரவுன்
- charles hardin holley => சார்லஸ் ஹார்டின் ஹோலி
- charles henry harrod => சார்லஸ் ஹென்றி ஹேரோட்
- charles herbert best => சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட்
- charles i => சார்லஸ் முதலாம்
- charles ii => சார்லஸ் II
- charles ix => சார்லஸ் IX
- charles james fox => சார்லஸ் ஜேம்ஸ் பாக்ஸ்
- charles john huffam dickens => சார்லஸ் ஜான் ஹஃபாம் டிக்கன்ஸ்
- charles kay ogden => சார்லஸ் கே ஓக்டேன்
- charles kettering => சார்லஸ் கெட்டரிங்
Definitions and Meaning of charles hard townes in English
charles hard townes (n)
United States physicist who developed the laser and maser principles for producing high-intensity radiation (1915-)
FAQs About the word charles hard townes
சார்லஸ் ஹார்ட் டவுன்ஸ்
United States physicist who developed the laser and maser principles for producing high-intensity radiation (1915-)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles grey => சார்லஸ் க்ரே, charles goodyear => சார்லஸ் குட்ஈயர், charles frederick worth => சார்லஸ் ஃப்ரெட்ரிக் வொர்த், charles frederick menninger => சார்லஸ் ஃப்ரெடெரிக் மெனிங்கர், charles franklin kettering => சார்ல்ஸ் பிராங்க்ளின் கெட்டரிங்,