Gujarati Meaning of charles hard townes
ચાર્લ્સ હાર્ડ ટાઉન્સ
Other Gujarati words related to ચાર્લ્સ હાર્ડ ટાઉન્સ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles hard townes
- charles grey => ચાર્લ્સ ગ્રે
- charles goodyear => ચાર્લ્સ ગુડયર
- charles frederick worth => ચાર્લ્સ ફ્રેડરિક વર્થ
- charles frederick menninger => ચાર્લ્સ ફ્રેડરિક મેનિંગર
- charles franklin kettering => ચાર્લ્સ ફ્રેન્કલિન કેટરિંગ
- charles francois gounod => ચાર્લ્સ ફ્રાંસિસ ગુનોડ
- charles francis hall => ચાર્લ્સ ફ્રાન્સિસ હૉલ
- charles fourier => ચાર્લ્સ ફોરીયર
- charles follen mckim => ચાર્લ્સ ફોલેન મેકકિમ
- charles farrar browne => ચાર્લ્સ ફરાર બ્રાઉન
- charles hardin holley => ચાર્લ્સ હાર્ડિન હોલે
- charles henry harrod => ચાર્લ્સ હેન્રી હૅરોડ
- charles herbert best => ચાર્લ્સ હર્બર્ટ બેસ્ટ
- charles i => ચાર્લ્સ પ્રથમ
- charles ii => ચાર્લ્સ II
- charles ix => ચાર્લસ નવમ
- charles james fox => ચાર્લ્સ જેમ્સ ફોક્સ
- charles john huffam dickens => ચાર્લ્સ જોન હફામ ડિકન્સ
- charles kay ogden => ચાર્લ્સ કે ઓગડેન
- charles kettering => ચાર્લ્સ કેટરિંગ
Definitions and Meaning of charles hard townes in English
charles hard townes (n)
United States physicist who developed the laser and maser principles for producing high-intensity radiation (1915-)
FAQs About the word charles hard townes
ચાર્લ્સ હાર્ડ ટાઉન્સ
United States physicist who developed the laser and maser principles for producing high-intensity radiation (1915-)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles grey => ચાર્લ્સ ગ્રે, charles goodyear => ચાર્લ્સ ગુડયર, charles frederick worth => ચાર્લ્સ ફ્રેડરિક વર્થ, charles frederick menninger => ચાર્લ્સ ફ્રેડરિક મેનિંગર, charles franklin kettering => ચાર્લ્સ ફ્રેન્કલિન કેટરિંગ,