Gujarati Meaning of charles ii
ચાર્લ્સ II
Other Gujarati words related to ચાર્લ્સ II
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles ii
- charles i => ચાર્લ્સ પ્રથમ
- charles herbert best => ચાર્લ્સ હર્બર્ટ બેસ્ટ
- charles henry harrod => ચાર્લ્સ હેન્રી હૅરોડ
- charles hardin holley => ચાર્લ્સ હાર્ડિન હોલે
- charles hard townes => ચાર્લ્સ હાર્ડ ટાઉન્સ
- charles grey => ચાર્લ્સ ગ્રે
- charles goodyear => ચાર્લ્સ ગુડયર
- charles frederick worth => ચાર્લ્સ ફ્રેડરિક વર્થ
- charles frederick menninger => ચાર્લ્સ ફ્રેડરિક મેનિંગર
- charles franklin kettering => ચાર્લ્સ ફ્રેન્કલિન કેટરિંગ
- charles ix => ચાર્લસ નવમ
- charles james fox => ચાર્લ્સ જેમ્સ ફોક્સ
- charles john huffam dickens => ચાર્લ્સ જોન હફામ ડિકન્સ
- charles kay ogden => ચાર્લ્સ કે ઓગડેન
- charles kettering => ચાર્લ્સ કેટરિંગ
- charles lamb => ચાર્લ્સ લેમ્બ
- charles laughton => ચાર્લ્સ લોટન
- charles l'enfant => ચાર્લ્સ લેનફન્ટ
- charles lindbergh => ચાર્લ્સ લિન્ડબર્ગ
- charles louis de secondat => ચાર્લ્સ લુઈસ ડી સેકન્ડેટ
Definitions and Meaning of charles ii in English
charles ii (n)
as Charles II he was Holy Roman Emperor and as Charles I he was king of France (823-877)
King of England and Scotland and Ireland during the Restoration (1630-1685)
FAQs About the word charles ii
ચાર્લ્સ II
as Charles II he was Holy Roman Emperor and as Charles I he was king of France (823-877), King of England and Scotland and Ireland during the Restoration (1630-
No synonyms found.
No antonyms found.
charles i => ચાર્લ્સ પ્રથમ, charles herbert best => ચાર્લ્સ હર્બર્ટ બેસ્ટ, charles henry harrod => ચાર્લ્સ હેન્રી હૅરોડ, charles hardin holley => ચાર્લ્સ હાર્ડિન હોલે, charles hard townes => ચાર્લ્સ હાર્ડ ટાઉન્સ,