Gujarati Meaning of charles frederick worth
ચાર્લ્સ ફ્રેડરિક વર્થ
Other Gujarati words related to ચાર્લ્સ ફ્રેડરિક વર્થ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles frederick worth
- charles frederick menninger => ચાર્લ્સ ફ્રેડરિક મેનિંગર
- charles franklin kettering => ચાર્લ્સ ફ્રેન્કલિન કેટરિંગ
- charles francois gounod => ચાર્લ્સ ફ્રાંસિસ ગુનોડ
- charles francis hall => ચાર્લ્સ ફ્રાન્સિસ હૉલ
- charles fourier => ચાર્લ્સ ફોરીયર
- charles follen mckim => ચાર્લ્સ ફોલેન મેકકિમ
- charles farrar browne => ચાર્લ્સ ફરાર બ્રાઉન
- charles evans hughes => ચાર્લ્સ ઇવેન્સ હગેસ
- charles edward ives => ચાર્લ્સ એડવર્ડ આઇવેસ
- charles edward berry => ચાર્લ્સ એડવર્ડ બેરી
- charles goodyear => ચાર્લ્સ ગુડયર
- charles grey => ચાર્લ્સ ગ્રે
- charles hard townes => ચાર્લ્સ હાર્ડ ટાઉન્સ
- charles hardin holley => ચાર્લ્સ હાર્ડિન હોલે
- charles henry harrod => ચાર્લ્સ હેન્રી હૅરોડ
- charles herbert best => ચાર્લ્સ હર્બર્ટ બેસ્ટ
- charles i => ચાર્લ્સ પ્રથમ
- charles ii => ચાર્લ્સ II
- charles ix => ચાર્લસ નવમ
- charles james fox => ચાર્લ્સ જેમ્સ ફોક્સ
Definitions and Meaning of charles frederick worth in English
charles frederick worth (n)
French couturier (born in England) regarded as the founder of Parisian haute couture; noted for introducing the bustle (1825-1895)
FAQs About the word charles frederick worth
ચાર્લ્સ ફ્રેડરિક વર્થ
French couturier (born in England) regarded as the founder of Parisian haute couture; noted for introducing the bustle (1825-1895)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles frederick menninger => ચાર્લ્સ ફ્રેડરિક મેનિંગર, charles franklin kettering => ચાર્લ્સ ફ્રેન્કલિન કેટરિંગ, charles francois gounod => ચાર્લ્સ ફ્રાંસિસ ગુનોડ, charles francis hall => ચાર્લ્સ ફ્રાન્સિસ હૉલ, charles fourier => ચાર્લ્સ ફોરીયર,