Gujarati Meaning of charles francis hall
ચાર્લ્સ ફ્રાન્સિસ હૉલ
Other Gujarati words related to ચાર્લ્સ ફ્રાન્સિસ હૉલ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles francis hall
- charles fourier => ચાર્લ્સ ફોરીયર
- charles follen mckim => ચાર્લ્સ ફોલેન મેકકિમ
- charles farrar browne => ચાર્લ્સ ફરાર બ્રાઉન
- charles evans hughes => ચાર્લ્સ ઇવેન્સ હગેસ
- charles edward ives => ચાર્લ્સ એડવર્ડ આઇવેસ
- charles edward berry => ચાર્લ્સ એડવર્ડ બેરી
- charles edouard jeanneret => ચાર્લ્સ એડવર્ડ જીનરેટ
- charles eames => ચાર્લ્સ એમ્સ
- charles dudley warner => ચાર્લ્સ ડડલી વોર્નર
- charles dodgson => ચાર્લ્સ ડોજસન
- charles francois gounod => ચાર્લ્સ ફ્રાંસિસ ગુનોડ
- charles franklin kettering => ચાર્લ્સ ફ્રેન્કલિન કેટરિંગ
- charles frederick menninger => ચાર્લ્સ ફ્રેડરિક મેનિંગર
- charles frederick worth => ચાર્લ્સ ફ્રેડરિક વર્થ
- charles goodyear => ચાર્લ્સ ગુડયર
- charles grey => ચાર્લ્સ ગ્રે
- charles hard townes => ચાર્લ્સ હાર્ડ ટાઉન્સ
- charles hardin holley => ચાર્લ્સ હાર્ડિન હોલે
- charles henry harrod => ચાર્લ્સ હેન્રી હૅરોડ
- charles herbert best => ચાર્લ્સ હર્બર્ટ બેસ્ટ
Definitions and Meaning of charles francis hall in English
charles francis hall (n)
United States explorer who led three expeditions to the Arctic (1821-1871)
FAQs About the word charles francis hall
ચાર્લ્સ ફ્રાન્સિસ હૉલ
United States explorer who led three expeditions to the Arctic (1821-1871)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles fourier => ચાર્લ્સ ફોરીયર, charles follen mckim => ચાર્લ્સ ફોલેન મેકકિમ, charles farrar browne => ચાર્લ્સ ફરાર બ્રાઉન, charles evans hughes => ચાર્લ્સ ઇવેન્સ હગેસ, charles edward ives => ચાર્લ્સ એડવર્ડ આઇવેસ,