Gujarati Meaning of charles dodgson
ચાર્લ્સ ડોજસન
Other Gujarati words related to ચાર્લ્સ ડોજસન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles dodgson
- charles dillon stengel => ચાર્લ્સ ડિલન સ્ટેન્ગલ
- charles digby harrod => ચાર્લ્સ ડિગ્બી હેરોડ
- charles dickens => ચાર્લ્સ ડિકન્સ
- charles de gaulle => ચાર્લ્સ દ ગાલે
- charles darwin => ચાર્લ્સ ડાર્વિન
- charles dana gibson => ચાર્લ્સ ડૅના ગિબ્સન
- charles cornwallis => ચાર્લ્સ કોર્નવાલિસ
- charles christopher parker => ચાર્લ્સ ક્રિસ્ટોફર પાર્કર
- charles camille saint-saens => ચાર્લ્સ કેમીલે સેન્ટ-સેન્સ
- charles bullfinch => ચાર્લ્સ બુલફિંચ
- charles dudley warner => ચાર્લ્સ ડડલી વોર્નર
- charles eames => ચાર્લ્સ એમ્સ
- charles edouard jeanneret => ચાર્લ્સ એડવર્ડ જીનરેટ
- charles edward berry => ચાર્લ્સ એડવર્ડ બેરી
- charles edward ives => ચાર્લ્સ એડવર્ડ આઇવેસ
- charles evans hughes => ચાર્લ્સ ઇવેન્સ હગેસ
- charles farrar browne => ચાર્લ્સ ફરાર બ્રાઉન
- charles follen mckim => ચાર્લ્સ ફોલેન મેકકિમ
- charles fourier => ચાર્લ્સ ફોરીયર
- charles francis hall => ચાર્લ્સ ફ્રાન્સિસ હૉલ
Definitions and Meaning of charles dodgson in English
charles dodgson (n)
English author; Charles Dodgson was an Oxford don of mathematics who is remembered for the children's stories he wrote under the pen name Lewis Carroll (1832-1898)
FAQs About the word charles dodgson
ચાર્લ્સ ડોજસન
English author; Charles Dodgson was an Oxford don of mathematics who is remembered for the children's stories he wrote under the pen name Lewis Carroll (1832-18
No synonyms found.
No antonyms found.
charles dillon stengel => ચાર્લ્સ ડિલન સ્ટેન્ગલ, charles digby harrod => ચાર્લ્સ ડિગ્બી હેરોડ, charles dickens => ચાર્લ્સ ડિકન્સ, charles de gaulle => ચાર્લ્સ દ ગાલે, charles darwin => ચાર્લ્સ ડાર્વિન,