Tamil Meaning of charles kettering
சார்லஸ் கெட்டரிங்
Other Tamil words related to சார்லஸ் கெட்டரிங்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles kettering
- charles kay ogden => சார்லஸ் கே ஓக்டேன்
- charles john huffam dickens => சார்லஸ் ஜான் ஹஃபாம் டிக்கன்ஸ்
- charles james fox => சார்லஸ் ஜேம்ஸ் பாக்ஸ்
- charles ix => சார்லஸ் IX
- charles ii => சார்லஸ் II
- charles i => சார்லஸ் முதலாம்
- charles herbert best => சார்லஸ் ஹெர்பர்ட் பெஸ்ட்
- charles henry harrod => சார்லஸ் ஹென்றி ஹேரோட்
- charles hardin holley => சார்லஸ் ஹார்டின் ஹோலி
- charles hard townes => சார்லஸ் ஹார்ட் டவுன்ஸ்
- charles lamb => சார்லஸ் லாம்ப்
- charles laughton => சார்லஸ் லாட்ன்
- charles l'enfant => சார்லஸ் லேன்ஃபன்ட்
- charles lindbergh => சார்லஸ் லிண்ட்பெர்க்
- charles louis de secondat => சார்லஸ் லூயிஸ் டி செகண்டெட்
- charles lutwidge dodgson => சார்லஸ் லுட்விஜ் டாட்சன்
- charles m. schulz => சார்லஸ் எம். ஷுல்ஸ்
- charles martin hall => சார்ள்ஸ் மார்ட்டின் ஹால்
- charles maurice de talleyrand => சார்லஸ் மவுரிஸ் டி டாலீரான்ட்
- charles peirce => சார்லஸ் பியர்ஸ்
Definitions and Meaning of charles kettering in English
charles kettering (n)
United States electrical engineer who made numerous automotive improvements (including the electric starter) (1876-1958)
FAQs About the word charles kettering
சார்லஸ் கெட்டரிங்
United States electrical engineer who made numerous automotive improvements (including the electric starter) (1876-1958)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles kay ogden => சார்லஸ் கே ஓக்டேன், charles john huffam dickens => சார்லஸ் ஜான் ஹஃபாம் டிக்கன்ஸ், charles james fox => சார்லஸ் ஜேம்ஸ் பாக்ஸ், charles ix => சார்லஸ் IX, charles ii => சார்லஸ் II,