Tamil Meaning of charles lutwidge dodgson
சார்லஸ் லுட்விஜ் டாட்சன்
Other Tamil words related to சார்லஸ் லுட்விஜ் டாட்சன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles lutwidge dodgson
- charles louis de secondat => சார்லஸ் லூயிஸ் டி செகண்டெட்
- charles lindbergh => சார்லஸ் லிண்ட்பெர்க்
- charles l'enfant => சார்லஸ் லேன்ஃபன்ட்
- charles laughton => சார்லஸ் லாட்ன்
- charles lamb => சார்லஸ் லாம்ப்
- charles kettering => சார்லஸ் கெட்டரிங்
- charles kay ogden => சார்லஸ் கே ஓக்டேன்
- charles john huffam dickens => சார்லஸ் ஜான் ஹஃபாம் டிக்கன்ஸ்
- charles james fox => சார்லஸ் ஜேம்ஸ் பாக்ஸ்
- charles ix => சார்லஸ் IX
- charles m. schulz => சார்லஸ் எம். ஷுல்ஸ்
- charles martin hall => சார்ள்ஸ் மார்ட்டின் ஹால்
- charles maurice de talleyrand => சார்லஸ் மவுரிஸ் டி டாலீரான்ட்
- charles peirce => சார்லஸ் பியர்ஸ்
- charles percy snow => சார்லஸ் பெர்சி ஸ்நோ
- charles pierre baudelaire => சார்லஸ் பியர் பாட்லேயர்
- charles proteus steinmetz => சார்லஸ் புரோட்டியஸ் ஸ்டீன்மெட்ஸ்
- charles ringling => சார்லஸ் ரிங்லிங்
- charles river => சார்லஸ் ஆறு
- charles sanders peirce => சார்லஸ் சான்டர்ஸ் பியர்ஸ்
Definitions and Meaning of charles lutwidge dodgson in English
charles lutwidge dodgson (n)
English author; Charles Dodgson was an Oxford don of mathematics who is remembered for the children's stories he wrote under the pen name Lewis Carroll (1832-1898)
FAQs About the word charles lutwidge dodgson
சார்லஸ் லுட்விஜ் டாட்சன்
English author; Charles Dodgson was an Oxford don of mathematics who is remembered for the children's stories he wrote under the pen name Lewis Carroll (1832-18
No synonyms found.
No antonyms found.
charles louis de secondat => சார்லஸ் லூயிஸ் டி செகண்டெட், charles lindbergh => சார்லஸ் லிண்ட்பெர்க், charles l'enfant => சார்லஸ் லேன்ஃபன்ட், charles laughton => சார்லஸ் லாட்ன், charles lamb => சார்லஸ் லாம்ப்,