Tamil Meaning of charles proteus steinmetz
சார்லஸ் புரோட்டியஸ் ஸ்டீன்மெட்ஸ்
Other Tamil words related to சார்லஸ் புரோட்டியஸ் ஸ்டீன்மெட்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles proteus steinmetz
- charles pierre baudelaire => சார்லஸ் பியர் பாட்லேயர்
- charles percy snow => சார்லஸ் பெர்சி ஸ்நோ
- charles peirce => சார்லஸ் பியர்ஸ்
- charles maurice de talleyrand => சார்லஸ் மவுரிஸ் டி டாலீரான்ட்
- charles martin hall => சார்ள்ஸ் மார்ட்டின் ஹால்
- charles m. schulz => சார்லஸ் எம். ஷுல்ஸ்
- charles lutwidge dodgson => சார்லஸ் லுட்விஜ் டாட்சன்
- charles louis de secondat => சார்லஸ் லூயிஸ் டி செகண்டெட்
- charles lindbergh => சார்லஸ் லிண்ட்பெர்க்
- charles l'enfant => சார்லஸ் லேன்ஃபன்ட்
- charles ringling => சார்லஸ் ரிங்லிங்
- charles river => சார்லஸ் ஆறு
- charles sanders peirce => சார்லஸ் சான்டர்ஸ் பியர்ஸ்
- charles schulz => சார்ல்ஸ் ஷூல்ஸ்
- charles stewart parnell => சார்லஸ் ஸ்டூவர்ட் பார்னெல்
- charles stuart => சார்லஸ் ஸ்டூவர்ட்
- charles taze russell => சார்லஸ் டேஸ் ரஸ்ஸல்
- charles the bald => சார்லஸ் தி பால்ட்
- charles the great => சார்லஸ் தி கிரேட்
- charles thomson rees wilson => சார்லஸ் தாம்சன் ரீஸ் வில்சன்
Definitions and Meaning of charles proteus steinmetz in English
charles proteus steinmetz (n)
United States electrical engineer and inventor (born in Germany) (1865-1923)
FAQs About the word charles proteus steinmetz
சார்லஸ் புரோட்டியஸ் ஸ்டீன்மெட்ஸ்
United States electrical engineer and inventor (born in Germany) (1865-1923)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles pierre baudelaire => சார்லஸ் பியர் பாட்லேயர், charles percy snow => சார்லஸ் பெர்சி ஸ்நோ, charles peirce => சார்லஸ் பியர்ஸ், charles maurice de talleyrand => சார்லஸ் மவுரிஸ் டி டாலீரான்ட், charles martin hall => சார்ள்ஸ் மார்ட்டின் ஹால்,