Tamil Meaning of pinus rigida
பைனஸ் ரிஜிட
Other Tamil words related to பைனஸ் ரிஜிட
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus rigida
- pinus resinosa => பினஸ் ரெசினோசா
- pinus radiata => பைனஸ் ரேடியாடா
- pinus quadrifolia => பைன்ஸ் குவாட்ரிஃபோலியா
- pinus pungens => பைன்ஸ் புங்கென்ஸ்
- pinus ponderosa => பினஸ் பாண்டிரோசா
- pinus pinea => பினஸ் பினியா
- pinus parryana => பைன் மரம்
- pinus palustris => பினஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்
- pinus nigra => பைன்ஸ் நைகரா
- pinus muricata => பைனஸ் முரிக்காட்டா
- pinus serotina => பிநஸ் செரோடினா
- pinus strobiformis => பினஸ் ஸ்ட்ரோபிஃபோர்மிஸ்
- pinus strobus => பைனஸ் ஸ்ட்ரோபஸ்
- pinus sylvestris => பைனஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ்
- pinus thunbergii => பினஸ் தனபெர்கி
- pinus torreyana => பினஸ் டோரியானா
- pinus virginiana => பைனுஸ் வர்ஜினியானா
- pinweed => பின்வீட்
- pinwheel => பின்வீல்
- pinwheel flower => பின்வீல் பூ
Definitions and Meaning of pinus rigida in English
pinus rigida (n)
large three-needled pine of the eastern United States and southeastern Canada; closely related to the pond pine
FAQs About the word pinus rigida
பைனஸ் ரிஜிட
large three-needled pine of the eastern United States and southeastern Canada; closely related to the pond pine
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus resinosa => பினஸ் ரெசினோசா, pinus radiata => பைனஸ் ரேடியாடா, pinus quadrifolia => பைன்ஸ் குவாட்ரிஃபோலியா, pinus pungens => பைன்ஸ் புங்கென்ஸ், pinus ponderosa => பினஸ் பாண்டிரோசா,