Tamil Meaning of pinus radiata
பைனஸ் ரேடியாடா
Other Tamil words related to பைனஸ் ரேடியாடா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus radiata
- pinus quadrifolia => பைன்ஸ் குவாட்ரிஃபோலியா
- pinus pungens => பைன்ஸ் புங்கென்ஸ்
- pinus ponderosa => பினஸ் பாண்டிரோசா
- pinus pinea => பினஸ் பினியா
- pinus parryana => பைன் மரம்
- pinus palustris => பினஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்
- pinus nigra => பைன்ஸ் நைகரா
- pinus muricata => பைனஸ் முரிக்காட்டா
- pinus mugo => பினஸ் முகோ
- pinus monticola => பினஸ் மோன்டிகோலா
- pinus resinosa => பினஸ் ரெசினோசா
- pinus rigida => பைனஸ் ரிஜிட
- pinus serotina => பிநஸ் செரோடினா
- pinus strobiformis => பினஸ் ஸ்ட்ரோபிஃபோர்மிஸ்
- pinus strobus => பைனஸ் ஸ்ட்ரோபஸ்
- pinus sylvestris => பைனஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ்
- pinus thunbergii => பினஸ் தனபெர்கி
- pinus torreyana => பினஸ் டோரியானா
- pinus virginiana => பைனுஸ் வர்ஜினியானா
- pinweed => பின்வீட்
Definitions and Meaning of pinus radiata in English
pinus radiata (n)
tall California pine with long needles in bunches of 3, a dense crown, and dark brown deeply fissured bark
FAQs About the word pinus radiata
பைனஸ் ரேடியாடா
tall California pine with long needles in bunches of 3, a dense crown, and dark brown deeply fissured bark
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus quadrifolia => பைன்ஸ் குவாட்ரிஃபோலியா, pinus pungens => பைன்ஸ் புங்கென்ஸ், pinus ponderosa => பினஸ் பாண்டிரோசா, pinus pinea => பினஸ் பினியா, pinus parryana => பைன் மரம்,