Tamil Meaning of pinus thunbergii
பினஸ் தனபெர்கி
Other Tamil words related to பினஸ் தனபெர்கி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus thunbergii
- pinus sylvestris => பைனஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ்
- pinus strobus => பைனஸ் ஸ்ட்ரோபஸ்
- pinus strobiformis => பினஸ் ஸ்ட்ரோபிஃபோர்மிஸ்
- pinus serotina => பிநஸ் செரோடினா
- pinus rigida => பைனஸ் ரிஜிட
- pinus resinosa => பினஸ் ரெசினோசா
- pinus radiata => பைனஸ் ரேடியாடா
- pinus quadrifolia => பைன்ஸ் குவாட்ரிஃபோலியா
- pinus pungens => பைன்ஸ் புங்கென்ஸ்
- pinus ponderosa => பினஸ் பாண்டிரோசா
- pinus torreyana => பினஸ் டோரியானா
- pinus virginiana => பைனுஸ் வர்ஜினியானா
- pinweed => பின்வீட்
- pinwheel => பின்வீல்
- pinwheel flower => பின்வீல் பூ
- pinwheel roll => பின் ஹ்வீல் ரோல்
- pinwheel wind collector => பின்வீல் காற்று சேகரிப்பான்
- pinwheel-shaped => பின்வீல் வடிவத்தில்
- pinworm => பின்னோ
- pinxit => பின்ஜிக்சிட்
Definitions and Meaning of pinus thunbergii in English
pinus thunbergii (n)
large Japanese ornamental having long needles in bunches of 2; widely planted in United States because of its resistance to salt and smog
FAQs About the word pinus thunbergii
பினஸ் தனபெர்கி
large Japanese ornamental having long needles in bunches of 2; widely planted in United States because of its resistance to salt and smog
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus sylvestris => பைனஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ், pinus strobus => பைனஸ் ஸ்ட்ரோபஸ், pinus strobiformis => பினஸ் ஸ்ட்ரோபிஃபோர்மிஸ், pinus serotina => பிநஸ் செரோடினா, pinus rigida => பைனஸ் ரிஜிட,