Tamil Meaning of pinus pungens
பைன்ஸ் புங்கென்ஸ்
Other Tamil words related to பைன்ஸ் புங்கென்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus pungens
- pinus ponderosa => பினஸ் பாண்டிரோசா
- pinus pinea => பினஸ் பினியா
- pinus parryana => பைன் மரம்
- pinus palustris => பினஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்
- pinus nigra => பைன்ஸ் நைகரா
- pinus muricata => பைனஸ் முரிக்காட்டா
- pinus mugo => பினஸ் முகோ
- pinus monticola => பினஸ் மோன்டிகோலா
- pinus monophylla => பைனஸ் மோனோபில
- pinus longaeva => பைனஸ் லோங்கேவா
- pinus quadrifolia => பைன்ஸ் குவாட்ரிஃபோலியா
- pinus radiata => பைனஸ் ரேடியாடா
- pinus resinosa => பினஸ் ரெசினோசா
- pinus rigida => பைனஸ் ரிஜிட
- pinus serotina => பிநஸ் செரோடினா
- pinus strobiformis => பினஸ் ஸ்ட்ரோபிஃபோர்மிஸ்
- pinus strobus => பைனஸ் ஸ்ட்ரோபஸ்
- pinus sylvestris => பைனஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ்
- pinus thunbergii => பினஸ் தனபெர்கி
- pinus torreyana => பினஸ் டோரியானா
Definitions and Meaning of pinus pungens in English
pinus pungens (n)
a small two-needled upland pine of the eastern United States (Appalachians) having dark brown flaking bark and thorn-tipped cone scales
FAQs About the word pinus pungens
பைன்ஸ் புங்கென்ஸ்
a small two-needled upland pine of the eastern United States (Appalachians) having dark brown flaking bark and thorn-tipped cone scales
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus ponderosa => பினஸ் பாண்டிரோசா, pinus pinea => பினஸ் பினியா, pinus parryana => பைன் மரம், pinus palustris => பினஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ், pinus nigra => பைன்ஸ் நைகரா,