Tamil Meaning of pinus monophylla
பைனஸ் மோனோபில
Other Tamil words related to பைனஸ் மோனோபில
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus monophylla
- pinus longaeva => பைனஸ் லோங்கேவா
- pinus jeffreyi => பைனஸ் ஜெஃப்ரி
- pinus glabra => பினஸ் க்ளாப்ரா
- pinus flexilis => பினஸ் ஃப்ளக்ஸிலிஸ்
- pinus edulis => பைன்ஸ் எடுலிஸ்
- pinus echinata => பைனஸ் இக்கிநேட்டா
- pinus densiflora => பைனஸ் டென்சிஃபுளோரா
- pinus contorta => பினஸ் கோன்டோர்டா
- pinus cembroides => பைன்ஸ் செம்ப்ரோய்ட்ஸ்
- pinus cembra => பினஸ் செம்ப்ரா | (Pinus cembra)
- pinus monticola => பினஸ் மோன்டிகோலா
- pinus mugo => பினஸ் முகோ
- pinus muricata => பைனஸ் முரிக்காட்டா
- pinus nigra => பைன்ஸ் நைகரா
- pinus palustris => பினஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்
- pinus parryana => பைன் மரம்
- pinus pinea => பினஸ் பினியா
- pinus ponderosa => பினஸ் பாண்டிரோசா
- pinus pungens => பைன்ஸ் புங்கென்ஸ்
- pinus quadrifolia => பைன்ஸ் குவாட்ரிஃபோலியா
Definitions and Meaning of pinus monophylla in English
pinus monophylla (n)
pinon of southwestern United States having solitary needles and often many stems; important as a nut pine
FAQs About the word pinus monophylla
பைனஸ் மோனோபில
pinon of southwestern United States having solitary needles and often many stems; important as a nut pine
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus longaeva => பைனஸ் லோங்கேவா, pinus jeffreyi => பைனஸ் ஜெஃப்ரி, pinus glabra => பினஸ் க்ளாப்ரா, pinus flexilis => பினஸ் ஃப்ளக்ஸிலிஸ், pinus edulis => பைன்ஸ் எடுலிஸ்,