Tamil Meaning of pinus edulis
பைன்ஸ் எடுலிஸ்
Other Tamil words related to பைன்ஸ் எடுலிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus edulis
- pinus echinata => பைனஸ் இக்கிநேட்டா
- pinus densiflora => பைனஸ் டென்சிஃபுளோரா
- pinus contorta => பினஸ் கோன்டோர்டா
- pinus cembroides => பைன்ஸ் செம்ப்ரோய்ட்ஸ்
- pinus cembra => பினஸ் செம்ப்ரா | (Pinus cembra)
- pinus californiarum => பினஸ் கலிபோர்னியாரம்
- pinus banksiana => ஃபேங்க்சியன் பைன்
- pinus attenuata => பைனஸ் அட்டேனுடா
- pinus aristata => பினஸ் அரிஸ்டாட்டா
- pinus albicaulis => பினஸ் அல்பிகாவுலிஸ்
- pinus flexilis => பினஸ் ஃப்ளக்ஸிலிஸ்
- pinus glabra => பினஸ் க்ளாப்ரா
- pinus jeffreyi => பைனஸ் ஜெஃப்ரி
- pinus longaeva => பைனஸ் லோங்கேவா
- pinus monophylla => பைனஸ் மோனோபில
- pinus monticola => பினஸ் மோன்டிகோலா
- pinus mugo => பினஸ் முகோ
- pinus muricata => பைனஸ் முரிக்காட்டா
- pinus nigra => பைன்ஸ் நைகரா
- pinus palustris => பினஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்
Definitions and Meaning of pinus edulis in English
pinus edulis (n)
small compact two-needled pinon of southwestern United States; important as a nut pine
FAQs About the word pinus edulis
பைன்ஸ் எடுலிஸ்
small compact two-needled pinon of southwestern United States; important as a nut pine
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus echinata => பைனஸ் இக்கிநேட்டா, pinus densiflora => பைனஸ் டென்சிஃபுளோரா, pinus contorta => பினஸ் கோன்டோர்டா, pinus cembroides => பைன்ஸ் செம்ப்ரோய்ட்ஸ், pinus cembra => பினஸ் செம்ப்ரா | (Pinus cembra),