Tamil Meaning of pinus glabra
பினஸ் க்ளாப்ரா
Other Tamil words related to பினஸ் க்ளாப்ரா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus glabra
- pinus flexilis => பினஸ் ஃப்ளக்ஸிலிஸ்
- pinus edulis => பைன்ஸ் எடுலிஸ்
- pinus echinata => பைனஸ் இக்கிநேட்டா
- pinus densiflora => பைனஸ் டென்சிஃபுளோரா
- pinus contorta => பினஸ் கோன்டோர்டா
- pinus cembroides => பைன்ஸ் செம்ப்ரோய்ட்ஸ்
- pinus cembra => பினஸ் செம்ப்ரா | (Pinus cembra)
- pinus californiarum => பினஸ் கலிபோர்னியாரம்
- pinus banksiana => ஃபேங்க்சியன் பைன்
- pinus attenuata => பைனஸ் அட்டேனுடா
- pinus jeffreyi => பைனஸ் ஜெஃப்ரி
- pinus longaeva => பைனஸ் லோங்கேவா
- pinus monophylla => பைனஸ் மோனோபில
- pinus monticola => பினஸ் மோன்டிகோலா
- pinus mugo => பினஸ் முகோ
- pinus muricata => பைனஸ் முரிக்காட்டா
- pinus nigra => பைன்ஸ் நைகரா
- pinus palustris => பினஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்
- pinus parryana => பைன் மரம்
- pinus pinea => பினஸ் பினியா
Definitions and Meaning of pinus glabra in English
pinus glabra (n)
large two-needled pine of southeastern United States with light soft wood
FAQs About the word pinus glabra
பினஸ் க்ளாப்ரா
large two-needled pine of southeastern United States with light soft wood
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus flexilis => பினஸ் ஃப்ளக்ஸிலிஸ், pinus edulis => பைன்ஸ் எடுலிஸ், pinus echinata => பைனஸ் இக்கிநேட்டா, pinus densiflora => பைனஸ் டென்சிஃபுளோரா, pinus contorta => பினஸ் கோன்டோர்டா,