Tamil Meaning of pinus cembra
பினஸ் செம்ப்ரா | (Pinus cembra)
Other Tamil words related to பினஸ் செம்ப்ரா | (Pinus cembra)
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus cembra
- pinus cembroides => பைன்ஸ் செம்ப்ரோய்ட்ஸ்
- pinus contorta => பினஸ் கோன்டோர்டா
- pinus densiflora => பைனஸ் டென்சிஃபுளோரா
- pinus echinata => பைனஸ் இக்கிநேட்டா
- pinus edulis => பைன்ஸ் எடுலிஸ்
- pinus flexilis => பினஸ் ஃப்ளக்ஸிலிஸ்
- pinus glabra => பினஸ் க்ளாப்ரா
- pinus jeffreyi => பைனஸ் ஜெஃப்ரி
- pinus longaeva => பைனஸ் லோங்கேவா
- pinus monophylla => பைனஸ் மோனோபில
Definitions and Meaning of pinus cembra in English
pinus cembra (n)
large five-needled European pine; yields cembra nuts and a resinous exudate
FAQs About the word pinus cembra
பினஸ் செம்ப்ரா | (Pinus cembra)
large five-needled European pine; yields cembra nuts and a resinous exudate
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus californiarum => பினஸ் கலிபோர்னியாரம், pinus banksiana => ஃபேங்க்சியன் பைன், pinus attenuata => பைனஸ் அட்டேனுடா, pinus aristata => பினஸ் அரிஸ்டாட்டா, pinus albicaulis => பினஸ் அல்பிகாவுலிஸ்,