Tamil Meaning of pinus flexilis
பினஸ் ஃப்ளக்ஸிலிஸ்
Other Tamil words related to பினஸ் ஃப்ளக்ஸிலிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus flexilis
- pinus edulis => பைன்ஸ் எடுலிஸ்
- pinus echinata => பைனஸ் இக்கிநேட்டா
- pinus densiflora => பைனஸ் டென்சிஃபுளோரா
- pinus contorta => பினஸ் கோன்டோர்டா
- pinus cembroides => பைன்ஸ் செம்ப்ரோய்ட்ஸ்
- pinus cembra => பினஸ் செம்ப்ரா | (Pinus cembra)
- pinus californiarum => பினஸ் கலிபோர்னியாரம்
- pinus banksiana => ஃபேங்க்சியன் பைன்
- pinus attenuata => பைனஸ் அட்டேனுடா
- pinus aristata => பினஸ் அரிஸ்டாட்டா
- pinus glabra => பினஸ் க்ளாப்ரா
- pinus jeffreyi => பைனஸ் ஜெஃப்ரி
- pinus longaeva => பைனஸ் லோங்கேவா
- pinus monophylla => பைனஸ் மோனோபில
- pinus monticola => பினஸ் மோன்டிகோலா
- pinus mugo => பினஸ் முகோ
- pinus muricata => பைனஸ் முரிக்காட்டா
- pinus nigra => பைன்ஸ் நைகரா
- pinus palustris => பினஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்
- pinus parryana => பைன் மரம்
Definitions and Meaning of pinus flexilis in English
pinus flexilis (n)
western North American pine with long needles and very flexible limbs and dark-grey furrowed bark
FAQs About the word pinus flexilis
பினஸ் ஃப்ளக்ஸிலிஸ்
western North American pine with long needles and very flexible limbs and dark-grey furrowed bark
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus edulis => பைன்ஸ் எடுலிஸ், pinus echinata => பைனஸ் இக்கிநேட்டா, pinus densiflora => பைனஸ் டென்சிஃபுளோரா, pinus contorta => பினஸ் கோன்டோர்டா, pinus cembroides => பைன்ஸ் செம்ப்ரோய்ட்ஸ்,