Tamil Meaning of pinus muricata
பைனஸ் முரிக்காட்டா
Other Tamil words related to பைனஸ் முரிக்காட்டா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus muricata
- pinus mugo => பினஸ் முகோ
- pinus monticola => பினஸ் மோன்டிகோலா
- pinus monophylla => பைனஸ் மோனோபில
- pinus longaeva => பைனஸ் லோங்கேவா
- pinus jeffreyi => பைனஸ் ஜெஃப்ரி
- pinus glabra => பினஸ் க்ளாப்ரா
- pinus flexilis => பினஸ் ஃப்ளக்ஸிலிஸ்
- pinus edulis => பைன்ஸ் எடுலிஸ்
- pinus echinata => பைனஸ் இக்கிநேட்டா
- pinus densiflora => பைனஸ் டென்சிஃபுளோரா
- pinus nigra => பைன்ஸ் நைகரா
- pinus palustris => பினஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்
- pinus parryana => பைன் மரம்
- pinus pinea => பினஸ் பினியா
- pinus ponderosa => பினஸ் பாண்டிரோசா
- pinus pungens => பைன்ஸ் புங்கென்ஸ்
- pinus quadrifolia => பைன்ஸ் குவாட்ரிஃபோலியா
- pinus radiata => பைனஸ் ரேடியாடா
- pinus resinosa => பினஸ் ரெசினோசா
- pinus rigida => பைனஸ் ரிஜிட
Definitions and Meaning of pinus muricata in English
pinus muricata (n)
two-needled or three-needled pinon mostly of northwestern California coast
FAQs About the word pinus muricata
பைனஸ் முரிக்காட்டா
two-needled or three-needled pinon mostly of northwestern California coast
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus mugo => பினஸ் முகோ, pinus monticola => பினஸ் மோன்டிகோலா, pinus monophylla => பைனஸ் மோனோபில, pinus longaeva => பைனஸ் லோங்கேவா, pinus jeffreyi => பைனஸ் ஜெஃப்ரி,