Tamil Meaning of pinus quadrifolia
பைன்ஸ் குவாட்ரிஃபோலியா
Other Tamil words related to பைன்ஸ் குவாட்ரிஃபோலியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus quadrifolia
- pinus pungens => பைன்ஸ் புங்கென்ஸ்
- pinus ponderosa => பினஸ் பாண்டிரோசா
- pinus pinea => பினஸ் பினியா
- pinus parryana => பைன் மரம்
- pinus palustris => பினஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்
- pinus nigra => பைன்ஸ் நைகரா
- pinus muricata => பைனஸ் முரிக்காட்டா
- pinus mugo => பினஸ் முகோ
- pinus monticola => பினஸ் மோன்டிகோலா
- pinus monophylla => பைனஸ் மோனோபில
- pinus radiata => பைனஸ் ரேடியாடா
- pinus resinosa => பினஸ் ரெசினோசா
- pinus rigida => பைனஸ் ரிஜிட
- pinus serotina => பிநஸ் செரோடினா
- pinus strobiformis => பினஸ் ஸ்ட்ரோபிஃபோர்மிஸ்
- pinus strobus => பைனஸ் ஸ்ட்ரோபஸ்
- pinus sylvestris => பைனஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ்
- pinus thunbergii => பினஸ் தனபெர்கி
- pinus torreyana => பினஸ் டோரியானா
- pinus virginiana => பைனுஸ் வர்ஜினியானா
Definitions and Meaning of pinus quadrifolia in English
pinus quadrifolia (n)
five-needled pinon of southern California and northern Baja California having (sometimes three-needled or four-needled showing hybridization from Pinus californiarum)
FAQs About the word pinus quadrifolia
பைன்ஸ் குவாட்ரிஃபோலியா
five-needled pinon of southern California and northern Baja California having (sometimes three-needled or four-needled showing hybridization from Pinus californ
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus pungens => பைன்ஸ் புங்கென்ஸ், pinus ponderosa => பினஸ் பாண்டிரோசா, pinus pinea => பினஸ் பினியா, pinus parryana => பைன் மரம், pinus palustris => பினஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்,