Tamil Meaning of pinus serotina
பிநஸ் செரோடினா
Other Tamil words related to பிநஸ் செரோடினா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus serotina
- pinus rigida => பைனஸ் ரிஜிட
- pinus resinosa => பினஸ் ரெசினோசா
- pinus radiata => பைனஸ் ரேடியாடா
- pinus quadrifolia => பைன்ஸ் குவாட்ரிஃபோலியா
- pinus pungens => பைன்ஸ் புங்கென்ஸ்
- pinus ponderosa => பினஸ் பாண்டிரோசா
- pinus pinea => பினஸ் பினியா
- pinus parryana => பைன் மரம்
- pinus palustris => பினஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்
- pinus nigra => பைன்ஸ் நைகரா
- pinus strobiformis => பினஸ் ஸ்ட்ரோபிஃபோர்மிஸ்
- pinus strobus => பைனஸ் ஸ்ட்ரோபஸ்
- pinus sylvestris => பைனஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ்
- pinus thunbergii => பினஸ் தனபெர்கி
- pinus torreyana => பினஸ் டோரியானா
- pinus virginiana => பைனுஸ் வர்ஜினியானா
- pinweed => பின்வீட்
- pinwheel => பின்வீல்
- pinwheel flower => பின்வீல் பூ
- pinwheel roll => பின் ஹ்வீல் ரோல்
Definitions and Meaning of pinus serotina in English
pinus serotina (n)
large three-needled pine of sandy swamps of southeastern United States; needles longer than those of the northern pitch pine
FAQs About the word pinus serotina
பிநஸ் செரோடினா
large three-needled pine of sandy swamps of southeastern United States; needles longer than those of the northern pitch pine
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus rigida => பைனஸ் ரிஜிட, pinus resinosa => பினஸ் ரெசினோசா, pinus radiata => பைனஸ் ரேடியாடா, pinus quadrifolia => பைன்ஸ் குவாட்ரிஃபோலியா, pinus pungens => பைன்ஸ் புங்கென்ஸ்,