Tamil Meaning of pinwheel roll
பின் ஹ்வீல் ரோல்
Other Tamil words related to பின் ஹ்வீல் ரோல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinwheel roll
- pinwheel flower => பின்வீல் பூ
- pinwheel => பின்வீல்
- pinweed => பின்வீட்
- pinus virginiana => பைனுஸ் வர்ஜினியானா
- pinus torreyana => பினஸ் டோரியானா
- pinus thunbergii => பினஸ் தனபெர்கி
- pinus sylvestris => பைனஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ்
- pinus strobus => பைனஸ் ஸ்ட்ரோபஸ்
- pinus strobiformis => பினஸ் ஸ்ட்ரோபிஃபோர்மிஸ்
- pinus serotina => பிநஸ் செரோடினா
Definitions and Meaning of pinwheel roll in English
pinwheel roll (n)
pinwheel-shaped rolls spread with cinnamon and sugar and filled with e.g. jam before baking
FAQs About the word pinwheel roll
பின் ஹ்வீல் ரோல்
pinwheel-shaped rolls spread with cinnamon and sugar and filled with e.g. jam before baking
No synonyms found.
No antonyms found.
pinwheel flower => பின்வீல் பூ, pinwheel => பின்வீல், pinweed => பின்வீட், pinus virginiana => பைனுஸ் வர்ஜினியானா, pinus torreyana => பினஸ் டோரியானா,