Tamil Meaning of pinus virginiana
பைனுஸ் வர்ஜினியானா
Other Tamil words related to பைனுஸ் வர்ஜினியானா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus virginiana
- pinus torreyana => பினஸ் டோரியானா
- pinus thunbergii => பினஸ் தனபெர்கி
- pinus sylvestris => பைனஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ்
- pinus strobus => பைனஸ் ஸ்ட்ரோபஸ்
- pinus strobiformis => பினஸ் ஸ்ட்ரோபிஃபோர்மிஸ்
- pinus serotina => பிநஸ் செரோடினா
- pinus rigida => பைனஸ் ரிஜிட
- pinus resinosa => பினஸ் ரெசினோசா
- pinus radiata => பைனஸ் ரேடியாடா
- pinus quadrifolia => பைன்ஸ் குவாட்ரிஃபோலியா
Definitions and Meaning of pinus virginiana in English
pinus virginiana (n)
common small shrubby pine of the eastern United States having straggling often twisted or branches and short needles in bunches of 2
FAQs About the word pinus virginiana
பைனுஸ் வர்ஜினியானா
common small shrubby pine of the eastern United States having straggling often twisted or branches and short needles in bunches of 2
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus torreyana => பினஸ் டோரியானா, pinus thunbergii => பினஸ் தனபெர்கி, pinus sylvestris => பைனஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ், pinus strobus => பைனஸ் ஸ்ட்ரோபஸ், pinus strobiformis => பினஸ் ஸ்ட்ரோபிஃபோர்மிஸ்,