Tamil Meaning of pinweed
பின்வீட்
Other Tamil words related to பின்வீட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinweed
- pinus virginiana => பைனுஸ் வர்ஜினியானா
- pinus torreyana => பினஸ் டோரியானா
- pinus thunbergii => பினஸ் தனபெர்கி
- pinus sylvestris => பைனஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ்
- pinus strobus => பைனஸ் ஸ்ட்ரோபஸ்
- pinus strobiformis => பினஸ் ஸ்ட்ரோபிஃபோர்மிஸ்
- pinus serotina => பிநஸ் செரோடினா
- pinus rigida => பைனஸ் ரிஜிட
- pinus resinosa => பினஸ் ரெசினோசா
- pinus radiata => பைனஸ் ரேடியாடா
Definitions and Meaning of pinweed in English
pinweed (n.)
Any plant of the genus Lechea, low North American herbs with branching stems, and very small and abundant leaves and flowers.
FAQs About the word pinweed
பின்வீட்
Any plant of the genus Lechea, low North American herbs with branching stems, and very small and abundant leaves and flowers.
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus virginiana => பைனுஸ் வர்ஜினியானா, pinus torreyana => பினஸ் டோரியானா, pinus thunbergii => பினஸ் தனபெர்கி, pinus sylvestris => பைனஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ், pinus strobus => பைனஸ் ஸ்ட்ரோபஸ்,