Tamil Meaning of pinus jeffreyi
பைனஸ் ஜெஃப்ரி
Other Tamil words related to பைனஸ் ஜெஃப்ரி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus jeffreyi
- pinus glabra => பினஸ் க்ளாப்ரா
- pinus flexilis => பினஸ் ஃப்ளக்ஸிலிஸ்
- pinus edulis => பைன்ஸ் எடுலிஸ்
- pinus echinata => பைனஸ் இக்கிநேட்டா
- pinus densiflora => பைனஸ் டென்சிஃபுளோரா
- pinus contorta => பினஸ் கோன்டோர்டா
- pinus cembroides => பைன்ஸ் செம்ப்ரோய்ட்ஸ்
- pinus cembra => பினஸ் செம்ப்ரா | (Pinus cembra)
- pinus californiarum => பினஸ் கலிபோர்னியாரம்
- pinus banksiana => ஃபேங்க்சியன் பைன்
- pinus longaeva => பைனஸ் லோங்கேவா
- pinus monophylla => பைனஸ் மோனோபில
- pinus monticola => பினஸ் மோன்டிகோலா
- pinus mugo => பினஸ் முகோ
- pinus muricata => பைனஸ் முரிக்காட்டா
- pinus nigra => பைன்ஸ் நைகரா
- pinus palustris => பினஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்
- pinus parryana => பைன் மரம்
- pinus pinea => பினஸ் பினியா
- pinus ponderosa => பினஸ் பாண்டிரோசா
Definitions and Meaning of pinus jeffreyi in English
pinus jeffreyi (n)
tall symmetrical pine of western North America having long blue-green needles in bunches of 3 and elongated cones on spreading somewhat pendulous branches; sometimes classified as a variety of ponderosa pine
FAQs About the word pinus jeffreyi
பைனஸ் ஜெஃப்ரி
tall symmetrical pine of western North America having long blue-green needles in bunches of 3 and elongated cones on spreading somewhat pendulous branches; some
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus glabra => பினஸ் க்ளாப்ரா, pinus flexilis => பினஸ் ஃப்ளக்ஸிலிஸ், pinus edulis => பைன்ஸ் எடுலிஸ், pinus echinata => பைனஸ் இக்கிநேட்டா, pinus densiflora => பைனஸ் டென்சிஃபுளோரா,