Gujarati Meaning of pinus rigida
પિનસ રિગિડા
Other Gujarati words related to પિનસ રિગિડા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus rigida
- pinus resinosa => પિનસ રેઝિનોસા
- pinus radiata => પિનસ રેડિએટા
- pinus quadrifolia => પિનસ ક્વાડ્રિફોલિયા
- pinus pungens => પીનસ પુંગન્સ
- pinus ponderosa => પિનસ પોન્ડરોસા
- pinus pinea => પીનસ પીનિયા
- pinus parryana => પિનસ પેરીઆના
- pinus palustris => પાઇનસ પાલुस्ट્રીસ
- pinus nigra => પિનસ નાઇગ્રા
- pinus muricata => પિનસ મ્યુરિકાટા
- pinus serotina => પિનસ સેરોટીના
- pinus strobiformis => પિનસ સ્ટ્રોબિફોર્મિસ
- pinus strobus => પાઇનસ સ્ટ્રોબસ
- pinus sylvestris => પિનસ સિલ્વેસ્ટ્રિસ
- pinus thunbergii => પિનસ થનબર્ગી
- pinus torreyana => પિનસ ટોરિયૅના
- pinus virginiana => પિનસ વર્જિનિઆના
- pinweed => પીનવીડ
- pinwheel => પિનવ્હીલ
- pinwheel flower => પિનવ્હીલ ફૂલ
Definitions and Meaning of pinus rigida in English
pinus rigida (n)
large three-needled pine of the eastern United States and southeastern Canada; closely related to the pond pine
FAQs About the word pinus rigida
પિનસ રિગિડા
large three-needled pine of the eastern United States and southeastern Canada; closely related to the pond pine
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus resinosa => પિનસ રેઝિનોસા, pinus radiata => પિનસ રેડિએટા, pinus quadrifolia => પિનસ ક્વાડ્રિફોલિયા, pinus pungens => પીનસ પુંગન્સ, pinus ponderosa => પિનસ પોન્ડરોસા,