Gujarati Meaning of pinus pinea
પીનસ પીનિયા
Other Gujarati words related to પીનસ પીનિયા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus pinea
- pinus parryana => પિનસ પેરીઆના
- pinus palustris => પાઇનસ પાલुस्ट્રીસ
- pinus nigra => પિનસ નાઇગ્રા
- pinus muricata => પિનસ મ્યુરિકાટા
- pinus mugo => પિનસ મુગો
- pinus monticola => पाइनस मॉंटिकोला
- pinus monophylla => પીનસ મોનોફિલા
- pinus longaeva => પાઈનસ લોંગાએવા
- pinus jeffreyi => પીનસ જેફ્રેઈ
- pinus glabra => પિનસ ગ્લાબ્રા
- pinus ponderosa => પિનસ પોન્ડરોસા
- pinus pungens => પીનસ પુંગન્સ
- pinus quadrifolia => પિનસ ક્વાડ્રિફોલિયા
- pinus radiata => પિનસ રેડિએટા
- pinus resinosa => પિનસ રેઝિનોસા
- pinus rigida => પિનસ રિગિડા
- pinus serotina => પિનસ સેરોટીના
- pinus strobiformis => પિનસ સ્ટ્રોબિફોર્મિસ
- pinus strobus => પાઇનસ સ્ટ્રોબસ
- pinus sylvestris => પિનસ સિલ્વેસ્ટ્રિસ
Definitions and Meaning of pinus pinea in English
pinus pinea (n)
medium-sized two-needled pine of southern Europe having a spreading crown; widely cultivated for its sweet seeds that resemble almonds
FAQs About the word pinus pinea
પીનસ પીનિયા
medium-sized two-needled pine of southern Europe having a spreading crown; widely cultivated for its sweet seeds that resemble almonds
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus parryana => પિનસ પેરીઆના, pinus palustris => પાઇનસ પાલुस्ट્રીસ, pinus nigra => પિનસ નાઇગ્રા, pinus muricata => પિનસ મ્યુરિકાટા, pinus mugo => પિનસ મુગો,