Gujarati Meaning of pinus nigra
પિનસ નાઇગ્રા
Other Gujarati words related to પિનસ નાઇગ્રા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus nigra
- pinus muricata => પિનસ મ્યુરિકાટા
- pinus mugo => પિનસ મુગો
- pinus monticola => पाइनस मॉंटिकोला
- pinus monophylla => પીનસ મોનોફિલા
- pinus longaeva => પાઈનસ લોંગાએવા
- pinus jeffreyi => પીનસ જેફ્રેઈ
- pinus glabra => પિનસ ગ્લાબ્રા
- pinus flexilis => પિનસ ફ્લેક્સીલીસ
- pinus edulis => પિનસ એડ્યુલિસ
- pinus echinata => પાઇનસ ઇકિનાटा
- pinus palustris => પાઇનસ પાલुस्ट્રીસ
- pinus parryana => પિનસ પેરીઆના
- pinus pinea => પીનસ પીનિયા
- pinus ponderosa => પિનસ પોન્ડરોસા
- pinus pungens => પીનસ પુંગન્સ
- pinus quadrifolia => પિનસ ક્વાડ્રિફોલિયા
- pinus radiata => પિનસ રેડિએટા
- pinus resinosa => પિનસ રેઝિનોસા
- pinus rigida => પિનસ રિગિડા
- pinus serotina => પિનસ સેરોટીના
Definitions and Meaning of pinus nigra in English
pinus nigra (n)
large two-needled timber pine of southeastern Europe
FAQs About the word pinus nigra
પિનસ નાઇગ્રા
large two-needled timber pine of southeastern Europe
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus muricata => પિનસ મ્યુરિકાટા, pinus mugo => પિનસ મુગો, pinus monticola => पाइनस मॉंटिकोला, pinus monophylla => પીનસ મોનોફિલા, pinus longaeva => પાઈનસ લોંગાએવા,