Gujarati Meaning of pinus mugo
પિનસ મુગો
Other Gujarati words related to પિનસ મુગો
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus mugo
- pinus monticola => पाइनस मॉंटिकोला
- pinus monophylla => પીનસ મોનોફિલા
- pinus longaeva => પાઈનસ લોંગાએવા
- pinus jeffreyi => પીનસ જેફ્રેઈ
- pinus glabra => પિનસ ગ્લાબ્રા
- pinus flexilis => પિનસ ફ્લેક્સીલીસ
- pinus edulis => પિનસ એડ્યુલિસ
- pinus echinata => પાઇનસ ઇકિનાटा
- pinus densiflora => পাইনাস ডেন্সিফ্লোরা
- pinus contorta => પીનસ કોન્ટોર્ટા
- pinus muricata => પિનસ મ્યુરિકાટા
- pinus nigra => પિનસ નાઇગ્રા
- pinus palustris => પાઇનસ પાલुस्ट્રીસ
- pinus parryana => પિનસ પેરીઆના
- pinus pinea => પીનસ પીનિયા
- pinus ponderosa => પિનસ પોન્ડરોસા
- pinus pungens => પીનસ પુંગન્સ
- pinus quadrifolia => પિનસ ક્વાડ્રિફોલિયા
- pinus radiata => પિનસ રેડિએટા
- pinus resinosa => પિનસ રેઝિનોસા
Definitions and Meaning of pinus mugo in English
pinus mugo (n)
low shrubby pine of central Europe with short bright green needles in bunches of two
FAQs About the word pinus mugo
પિનસ મુગો
low shrubby pine of central Europe with short bright green needles in bunches of two
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus monticola => पाइनस मॉंटिकोला, pinus monophylla => પીનસ મોનોફિલા, pinus longaeva => પાઈનસ લોંગાએવા, pinus jeffreyi => પીનસ જેફ્રેઈ, pinus glabra => પિનસ ગ્લાબ્રા,