Gujarati Meaning of pinus strobus
પાઇનસ સ્ટ્રોબસ
Other Gujarati words related to પાઇનસ સ્ટ્રોબસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pinus strobus
- pinus strobiformis => પિનસ સ્ટ્રોબિફોર્મિસ
- pinus serotina => પિનસ સેરોટીના
- pinus rigida => પિનસ રિગિડા
- pinus resinosa => પિનસ રેઝિનોસા
- pinus radiata => પિનસ રેડિએટા
- pinus quadrifolia => પિનસ ક્વાડ્રિફોલિયા
- pinus pungens => પીનસ પુંગન્સ
- pinus ponderosa => પિનસ પોન્ડરોસા
- pinus pinea => પીનસ પીનિયા
- pinus parryana => પિનસ પેરીઆના
- pinus sylvestris => પિનસ સિલ્વેસ્ટ્રિસ
- pinus thunbergii => પિનસ થનબર્ગી
- pinus torreyana => પિનસ ટોરિયૅના
- pinus virginiana => પિનસ વર્જિનિઆના
- pinweed => પીનવીડ
- pinwheel => પિનવ્હીલ
- pinwheel flower => પિનવ્હીલ ફૂલ
- pinwheel roll => પિન હ્વિલ રોલ
- pinwheel wind collector => પિનહ્વીલ વિન્ડ કલેક્ટર
- pinwheel-shaped => પિનવ્હીલ આકારનો
Definitions and Meaning of pinus strobus in English
pinus strobus (n)
tall-growing pine of eastern North America; bark is brown with longitudinal fissures when mature; valued as a timber tree
FAQs About the word pinus strobus
પાઇનસ સ્ટ્રોબસ
tall-growing pine of eastern North America; bark is brown with longitudinal fissures when mature; valued as a timber tree
No synonyms found.
No antonyms found.
pinus strobiformis => પિનસ સ્ટ્રોબિફોર્મિસ, pinus serotina => પિનસ સેરોટીના, pinus rigida => પિનસ રિગિડા, pinus resinosa => પિનસ રેઝિનોસા, pinus radiata => પિનસ રેડિએટા,