Tamil Meaning of pierre auguste renoir
பியர் அகஸ்ட் ரெனாயர்
Other Tamil words related to பியர் அகஸ்ட் ரெனாயர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pierre auguste renoir
- pierre athanase larousse => பியரி அத்தானஸ் லாரூஸ்
- pierre abelard => பியர் ஆபெலார்ட்
- pierre => பியர்
- pieris protodice => பீரிஸ் புரோட்டோடைஸ்
- pieris japonica => பியரிஸ் ஜப்போனிகா
- pieris floribunda => பியரிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா
- pieris brassicae => முட்டைகோஸ் புழு
- pieris => பியெரிஸ்
- pierides => பிரிட்ஸ்
- pieridae => பியரடே
- pierre boulez => பியர் பவுல்ஸ்
- pierre charles l'enfant => பியர்ரே சார்லஸ் எல்'என்ஃபண்ட்
- pierre corneille => பியேர் கொர்னேயில்
- pierre curie => பியர் கியூரி
- pierre de fermat => ஃபெர்மட் பிரச்சினை
- pierre de terrail => பியேர் டெ டெரெய்ல்
- pierre laporte bridge => பியரி லாபோர்ட் பாலம்
- pierre larousse => பியர் லரோஸ்
- pierre simon de laplace => பியர்ரே சைமன் டி லாப்லேஸ்
- pierre teilhard de chardin => பியரி தியார்ஹார்ட் டி சார்டின்
Definitions and Meaning of pierre auguste renoir in English
pierre auguste renoir (n)
French impressionist painter (1841-1919)
FAQs About the word pierre auguste renoir
பியர் அகஸ்ட் ரெனாயர்
French impressionist painter (1841-1919)
No synonyms found.
No antonyms found.
pierre athanase larousse => பியரி அத்தானஸ் லாரூஸ், pierre abelard => பியர் ஆபெலார்ட், pierre => பியர், pieris protodice => பீரிஸ் புரோட்டோடைஸ், pieris japonica => பியரிஸ் ஜப்போனிகா,