Tamil Meaning of pierre de fermat
ஃபெர்மட் பிரச்சினை
Other Tamil words related to ஃபெர்மட் பிரச்சினை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pierre de fermat
- pierre curie => பியர் கியூரி
- pierre corneille => பியேர் கொர்னேயில்
- pierre charles l'enfant => பியர்ரே சார்லஸ் எல்'என்ஃபண்ட்
- pierre boulez => பியர் பவுல்ஸ்
- pierre auguste renoir => பியர் அகஸ்ட் ரெனாயர்
- pierre athanase larousse => பியரி அத்தானஸ் லாரூஸ்
- pierre abelard => பியர் ஆபெலார்ட்
- pierre => பியர்
- pieris protodice => பீரிஸ் புரோட்டோடைஸ்
- pieris japonica => பியரிஸ் ஜப்போனிகா
- pierre de terrail => பியேர் டெ டெரெய்ல்
- pierre laporte bridge => பியரி லாபோர்ட் பாலம்
- pierre larousse => பியர் லரோஸ்
- pierre simon de laplace => பியர்ரே சைமன் டி லாப்லேஸ்
- pierre teilhard de chardin => பியரி தியார்ஹார்ட் டி சார்டின்
- pierre terrail => பியர் டெரெய்ல்
- pierre-paul broca => பியர்-பால் பிரோக்கா
- pierre-perdu => பீர்-பெரியு
- pierrot => பியேரோ
- piet => பீட்
Definitions and Meaning of pierre de fermat in English
pierre de fermat (n)
French mathematician who founded number theory; contributed (with Pascal) to the theory of probability (1601-1665)
FAQs About the word pierre de fermat
ஃபெர்மட் பிரச்சினை
French mathematician who founded number theory; contributed (with Pascal) to the theory of probability (1601-1665)
No synonyms found.
No antonyms found.
pierre curie => பியர் கியூரி, pierre corneille => பியேர் கொர்னேயில், pierre charles l'enfant => பியர்ரே சார்லஸ் எல்'என்ஃபண்ட், pierre boulez => பியர் பவுல்ஸ், pierre auguste renoir => பியர் அகஸ்ட் ரெனாயர்,