Tamil Meaning of pierre abelard
பியர் ஆபெலார்ட்
Other Tamil words related to பியர் ஆபெலார்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pierre abelard
- pierre athanase larousse => பியரி அத்தானஸ் லாரூஸ்
- pierre auguste renoir => பியர் அகஸ்ட் ரெனாயர்
- pierre boulez => பியர் பவுல்ஸ்
- pierre charles l'enfant => பியர்ரே சார்லஸ் எல்'என்ஃபண்ட்
- pierre corneille => பியேர் கொர்னேயில்
- pierre curie => பியர் கியூரி
- pierre de fermat => ஃபெர்மட் பிரச்சினை
- pierre de terrail => பியேர் டெ டெரெய்ல்
- pierre laporte bridge => பியரி லாபோர்ட் பாலம்
- pierre larousse => பியர் லரோஸ்
Definitions and Meaning of pierre abelard in English
pierre abelard (n)
French philosopher and theologian; lover of Heloise (1079-1142)
FAQs About the word pierre abelard
பியர் ஆபெலார்ட்
French philosopher and theologian; lover of Heloise (1079-1142)
No synonyms found.
No antonyms found.
pierre => பியர், pieris protodice => பீரிஸ் புரோட்டோடைஸ், pieris japonica => பியரிஸ் ஜப்போனிகா, pieris floribunda => பியரிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா, pieris brassicae => முட்டைகோஸ் புழு,