Tamil Meaning of pieris floribunda
பியரிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா
Other Tamil words related to பியரிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pieris floribunda
- pieris japonica => பியரிஸ் ஜப்போனிகா
- pieris protodice => பீரிஸ் புரோட்டோடைஸ்
- pierre => பியர்
- pierre abelard => பியர் ஆபெலார்ட்
- pierre athanase larousse => பியரி அத்தானஸ் லாரூஸ்
- pierre auguste renoir => பியர் அகஸ்ட் ரெனாயர்
- pierre boulez => பியர் பவுல்ஸ்
- pierre charles l'enfant => பியர்ரே சார்லஸ் எல்'என்ஃபண்ட்
- pierre corneille => பியேர் கொர்னேயில்
- pierre curie => பியர் கியூரி
Definitions and Meaning of pieris floribunda in English
pieris floribunda (n)
ornamental evergreen shrub of southeastern United States having small white bell-shaped flowers
FAQs About the word pieris floribunda
பியரிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா
ornamental evergreen shrub of southeastern United States having small white bell-shaped flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
pieris brassicae => முட்டைகோஸ் புழு, pieris => பியெரிஸ், pierides => பிரிட்ஸ், pieridae => பியரடே, pierid butterfly => பியெரிட் பட்டாம்பூச்சி,