Tamil Meaning of pierides
பிரிட்ஸ்
Other Tamil words related to பிரிட்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pierides
- pieris => பியெரிஸ்
- pieris brassicae => முட்டைகோஸ் புழு
- pieris floribunda => பியரிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா
- pieris japonica => பியரிஸ் ஜப்போனிகா
- pieris protodice => பீரிஸ் புரோட்டோடைஸ்
- pierre => பியர்
- pierre abelard => பியர் ஆபெலார்ட்
- pierre athanase larousse => பியரி அத்தானஸ் லாரூஸ்
- pierre auguste renoir => பியர் அகஸ்ட் ரெனாயர்
- pierre boulez => பியர் பவுல்ஸ்
Definitions and Meaning of pierides in English
pierides (n. pl.)
The Muses.
FAQs About the word pierides
பிரிட்ஸ்
The Muses.
No synonyms found.
No antonyms found.
pieridae => பியரடே, pierid butterfly => பியெரிட் பட்டாம்பூச்சி, pierid => பியரிட், pierian => ப்ரென், piercingly => துளைப்பதாக,