Tamil Meaning of pieris japonica
பியரிஸ் ஜப்போனிகா
Other Tamil words related to பியரிஸ் ஜப்போனிகா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pieris japonica
- pieris protodice => பீரிஸ் புரோட்டோடைஸ்
- pierre => பியர்
- pierre abelard => பியர் ஆபெலார்ட்
- pierre athanase larousse => பியரி அத்தானஸ் லாரூஸ்
- pierre auguste renoir => பியர் அகஸ்ட் ரெனாயர்
- pierre boulez => பியர் பவுல்ஸ்
- pierre charles l'enfant => பியர்ரே சார்லஸ் எல்'என்ஃபண்ட்
- pierre corneille => பியேர் கொர்னேயில்
- pierre curie => பியர் கியூரி
- pierre de fermat => ஃபெர்மட் பிரச்சினை
Definitions and Meaning of pieris japonica in English
pieris japonica (n)
broad-leaved evergreen Asiatic shrub with glossy leaves and drooping clusters of white flowers
FAQs About the word pieris japonica
பியரிஸ் ஜப்போனிகா
broad-leaved evergreen Asiatic shrub with glossy leaves and drooping clusters of white flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
pieris floribunda => பியரிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா, pieris brassicae => முட்டைகோஸ் புழு, pieris => பியெரிஸ், pierides => பிரிட்ஸ், pieridae => பியரடே,