Tamil Meaning of pieridae
பியரடே
Other Tamil words related to பியரடே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pieridae
- pierides => பிரிட்ஸ்
- pieris => பியெரிஸ்
- pieris brassicae => முட்டைகோஸ் புழு
- pieris floribunda => பியரிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா
- pieris japonica => பியரிஸ் ஜப்போனிகா
- pieris protodice => பீரிஸ் புரோட்டோடைஸ்
- pierre => பியர்
- pierre abelard => பியர் ஆபெலார்ட்
- pierre athanase larousse => பியரி அத்தானஸ் லாரூஸ்
- pierre auguste renoir => பியர் அகஸ்ட் ரெனாயர்
Definitions and Meaning of pieridae in English
pieridae (n)
arthropod family including cabbage butterflies; sulphur butterflies
FAQs About the word pieridae
பியரடே
arthropod family including cabbage butterflies; sulphur butterflies
No synonyms found.
No antonyms found.
pierid butterfly => பியெரிட் பட்டாம்பூச்சி, pierid => பியரிட், pierian => ப்ரென், piercingly => துளைப்பதாக, piercing => துளையிடுதல்,