Tamil Meaning of pieris
பியெரிஸ்
Other Tamil words related to பியெரிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pieris
- pieris brassicae => முட்டைகோஸ் புழு
- pieris floribunda => பியரிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா
- pieris japonica => பியரிஸ் ஜப்போனிகா
- pieris protodice => பீரிஸ் புரோட்டோடைஸ்
- pierre => பியர்
- pierre abelard => பியர் ஆபெலார்ட்
- pierre athanase larousse => பியரி அத்தானஸ் லாரூஸ்
- pierre auguste renoir => பியர் அகஸ்ட் ரெனாயர்
- pierre boulez => பியர் பவுல்ஸ்
- pierre charles l'enfant => பியர்ரே சார்லஸ் எல்'என்ஃபண்ட்
Definitions and Meaning of pieris in English
pieris (n)
decorative evergreen shrubs of woody vines
type genus of the Pieridae
FAQs About the word pieris
பியெரிஸ்
decorative evergreen shrubs of woody vines, type genus of the Pieridae
No synonyms found.
No antonyms found.
pierides => பிரிட்ஸ், pieridae => பியரடே, pierid butterfly => பியெரிட் பட்டாம்பூச்சி, pierid => பியரிட், pierian => ப்ரென்,