Tamil Meaning of pierre athanase larousse
பியரி அத்தானஸ் லாரூஸ்
Other Tamil words related to பியரி அத்தானஸ் லாரூஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pierre athanase larousse
- pierre abelard => பியர் ஆபெலார்ட்
- pierre => பியர்
- pieris protodice => பீரிஸ் புரோட்டோடைஸ்
- pieris japonica => பியரிஸ் ஜப்போனிகா
- pieris floribunda => பியரிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா
- pieris brassicae => முட்டைகோஸ் புழு
- pieris => பியெரிஸ்
- pierides => பிரிட்ஸ்
- pieridae => பியரடே
- pierid butterfly => பியெரிட் பட்டாம்பூச்சி
- pierre auguste renoir => பியர் அகஸ்ட் ரெனாயர்
- pierre boulez => பியர் பவுல்ஸ்
- pierre charles l'enfant => பியர்ரே சார்லஸ் எல்'என்ஃபண்ட்
- pierre corneille => பியேர் கொர்னேயில்
- pierre curie => பியர் கியூரி
- pierre de fermat => ஃபெர்மட் பிரச்சினை
- pierre de terrail => பியேர் டெ டெரெய்ல்
- pierre laporte bridge => பியரி லாபோர்ட் பாலம்
- pierre larousse => பியர் லரோஸ்
- pierre simon de laplace => பியர்ரே சைமன் டி லாப்லேஸ்
Definitions and Meaning of pierre athanase larousse in English
pierre athanase larousse (n)
French lexicographer (1817-1875)
FAQs About the word pierre athanase larousse
பியரி அத்தானஸ் லாரூஸ்
French lexicographer (1817-1875)
No synonyms found.
No antonyms found.
pierre abelard => பியர் ஆபெலார்ட், pierre => பியர், pieris protodice => பீரிஸ் புரோட்டோடைஸ், pieris japonica => பியரிஸ் ஜப்போனிகா, pieris floribunda => பியரிஸ் ஃப்ளோரிபண்டா,