Tamil Meaning of pierre larousse
பியர் லரோஸ்
Other Tamil words related to பியர் லரோஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pierre larousse
- pierre laporte bridge => பியரி லாபோர்ட் பாலம்
- pierre de terrail => பியேர் டெ டெரெய்ல்
- pierre de fermat => ஃபெர்மட் பிரச்சினை
- pierre curie => பியர் கியூரி
- pierre corneille => பியேர் கொர்னேயில்
- pierre charles l'enfant => பியர்ரே சார்லஸ் எல்'என்ஃபண்ட்
- pierre boulez => பியர் பவுல்ஸ்
- pierre auguste renoir => பியர் அகஸ்ட் ரெனாயர்
- pierre athanase larousse => பியரி அத்தானஸ் லாரூஸ்
- pierre abelard => பியர் ஆபெலார்ட்
- pierre simon de laplace => பியர்ரே சைமன் டி லாப்லேஸ்
- pierre teilhard de chardin => பியரி தியார்ஹார்ட் டி சார்டின்
- pierre terrail => பியர் டெரெய்ல்
- pierre-paul broca => பியர்-பால் பிரோக்கா
- pierre-perdu => பீர்-பெரியு
- pierrot => பியேரோ
- piet => பீட்
- piet mondrian => பீட் மான்ட்ரியான்
- pieta => பீட்டா
- pieter breughel => பீட்டர் ப்ரூகல்
Definitions and Meaning of pierre larousse in English
pierre larousse (n)
French lexicographer (1817-1875)
FAQs About the word pierre larousse
பியர் லரோஸ்
French lexicographer (1817-1875)
No synonyms found.
No antonyms found.
pierre laporte bridge => பியரி லாபோர்ட் பாலம், pierre de terrail => பியேர் டெ டெரெய்ல், pierre de fermat => ஃபெர்மட் பிரச்சினை, pierre curie => பியர் கியூரி, pierre corneille => பியேர் கொர்னேயில்,