Tamil Meaning of pieta
பீட்டா
Other Tamil words related to பீட்டா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pieta
- piet mondrian => பீட் மான்ட்ரியான்
- piet => பீட்
- pierrot => பியேரோ
- pierre-perdu => பீர்-பெரியு
- pierre-paul broca => பியர்-பால் பிரோக்கா
- pierre terrail => பியர் டெரெய்ல்
- pierre teilhard de chardin => பியரி தியார்ஹார்ட் டி சார்டின்
- pierre simon de laplace => பியர்ரே சைமன் டி லாப்லேஸ்
- pierre larousse => பியர் லரோஸ்
- pierre laporte bridge => பியரி லாபோர்ட் பாலம்
- pieter breughel => பீட்டர் ப்ரூகல்
- pieter bruegel => பீட்டர் ப்ரூகல்
- pieter brueghel => பீட்டர் ப்ரூஹெல்
- pieter brueghel the elder => பீட்டர் பிரூகேல் தி எல்டர்
- pieter zeeman => பீட்டர் ஜேமன்
- pietism => பைட்டிசம்
- pietist => பீட்டיסט
- pietistic => பிடிஸ்டிக்
- pietistical => பைடிஸ்டிக்கல்
- pietra dura => பியட்ரா துரா
Definitions and Meaning of pieta in English
pieta (n)
a representation of the Virgin Mary mourning over the dead body of Jesus
pieta (n.)
A representation of the dead Christ, attended by the Virgin Mary or by holy women and angels.
FAQs About the word pieta
பீட்டா
a representation of the Virgin Mary mourning over the dead body of JesusA representation of the dead Christ, attended by the Virgin Mary or by holy women and an
No synonyms found.
No antonyms found.
piet mondrian => பீட் மான்ட்ரியான், piet => பீட், pierrot => பியேரோ, pierre-perdu => பீர்-பெரியு, pierre-paul broca => பியர்-பால் பிரோக்கா,