Tamil Meaning of piet
பீட்
Other Tamil words related to பீட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of piet
- pierrot => பியேரோ
- pierre-perdu => பீர்-பெரியு
- pierre-paul broca => பியர்-பால் பிரோக்கா
- pierre terrail => பியர் டெரெய்ல்
- pierre teilhard de chardin => பியரி தியார்ஹார்ட் டி சார்டின்
- pierre simon de laplace => பியர்ரே சைமன் டி லாப்லேஸ்
- pierre larousse => பியர் லரோஸ்
- pierre laporte bridge => பியரி லாபோர்ட் பாலம்
- pierre de terrail => பியேர் டெ டெரெய்ல்
- pierre de fermat => ஃபெர்மட் பிரச்சினை
- piet mondrian => பீட் மான்ட்ரியான்
- pieta => பீட்டா
- pieter breughel => பீட்டர் ப்ரூகல்
- pieter bruegel => பீட்டர் ப்ரூகல்
- pieter brueghel => பீட்டர் ப்ரூஹெல்
- pieter brueghel the elder => பீட்டர் பிரூகேல் தி எல்டர்
- pieter zeeman => பீட்டர் ஜேமன்
- pietism => பைட்டிசம்
- pietist => பீட்டיסט
- pietistic => பிடிஸ்டிக்
Definitions and Meaning of piet in English
piet (n.)
The dipper, or water ouzel.
The magpie.
FAQs About the word piet
பீட்
The dipper, or water ouzel., The magpie.
No synonyms found.
No antonyms found.
pierrot => பியேரோ, pierre-perdu => பீர்-பெரியு, pierre-paul broca => பியர்-பால் பிரோக்கா, pierre terrail => பியர் டெரெய்ல், pierre teilhard de chardin => பியரி தியார்ஹார்ட் டி சார்டின்,