Tamil Meaning of order aplacophora
ஆர்டர் அப்லேகோபோரா
Other Tamil words related to ஆர்டர் அப்லேகோபோரா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order aplacophora
- order aphyllophorales => ஆர்டர் எபிலோபோராலஸ்
- order anura => ஆர்டர் அனூரா
- order anthocerotales => ஆர்டர் ஆந்தோசெரோட்டேல்ஸ்
- order anseriformes => ஒழுங்கு அன்சரிபோர்மிஸ்
- order anostraca => ஆர்டர் அனோஸ்ட்ராக்கா
- order anoplura => அனோப்லூரா வரிசை
- order anguilliformes => ஆர்டர் அங்குயிலிஃபார்மீஸ்
- order andreaeales => ஆண்ட்ரீயலிஸ் ஒழுங்கு
- order anaspida => அனாஸ்பிடா வரிசை
- order anacanthini => அனகாந்தினி வரிசை
- order apodes => ஆர்டர் எப்போடஸ்
- order apodiformes => ஆர்டர் அப்போடிபோர்மஸ்
- order apterygiformes => ஆப்டெரிஜிபோர்மிஸ் வரிசை
- order arales => ஆர்டர் அரேல்ஸ்
- order araneae => ஆர்டர் ஆரனியே
- order araneida => வரிசை அராநீடா
- order aristolochiales => ஆர்டர் அர்ஸ்ட்டோலோச்சியேல்ஸ்
- order arms => ஆர்டர் ஆர்ம்ஸ்
- order artiodactyla => வரிசை ஆர்டியோடாக்டைலா
- order aspergillales => ஆர்டர் ஆஸ்பர்ஜிலெல்லஸ்
Definitions and Meaning of order aplacophora in English
order aplacophora (n)
an order of Amphineura
FAQs About the word order aplacophora
ஆர்டர் அப்லேகோபோரா
an order of Amphineura
No synonyms found.
No antonyms found.
order aphyllophorales => ஆர்டர் எபிலோபோராலஸ், order anura => ஆர்டர் அனூரா, order anthocerotales => ஆர்டர் ஆந்தோசெரோட்டேல்ஸ், order anseriformes => ஒழுங்கு அன்சரிபோர்மிஸ், order anostraca => ஆர்டர் அனோஸ்ட்ராக்கா,